Detta nybyggda hem från år 2020 erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och stilfullt designade materialval. Italienska stengolv och högt i tak gör att varje rum skapar en underbar atmosfär och med stora öppningsbara glaspartier inges också ett naturligt ljus och en ljuvlig vy över de vackra omgivningarna. Här finns flera sällskapsytor att umgås på, perfekta för att bjuda in vänner och familj till mysiga tillställningar.
Detta boende är rymligt och välplanerat med en total boyta på 356 kvm. Här finns ett boningshus på cirka 200 kvm fördelat på två våningar. Det finns en separat gästdel om ca 60 kvm, perfekt för att välkomna dina nära och kära.
Ett tillhörande kontor på cirka 30 kvm som ger möjlighet att arbeta hemifrån, samtidigt som du behåller avskildheten från resten av bostaden.
På tomten finns också ett garage på ca 35 kvm.
Tomten sträcker sig över 1531 kvm med en intill liggande porlande bäck som ger en rogivande känsla. Det är bara en kort promenad i badrock till Paulins brygga, där du kan njuta av havsbad.
Möjlighet att flytta in i ett privat insynsskyddat och modernt drömboende med närhet till både centrum och endast några hundra meter från havet och Paulins brygga!

Visa mer

Boka Visning

Vänligen kontakta oss för mer information kring detta hem.

Mäklare

Projekt / Assistent

Beskrivning

Kök: Kök med matplats och köksö i köksön finns det en induktionshäll samt en inbyggd FRANKE fläkt, kombinerad kyl/frys från Husqvarna diskmaskin från ASKO och en inbyggnadsugn från Husqvarna.

Tvättstuga: Rymlig tvättstuga med rejäla bänkytor. Klinkers på golvet och tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna

Toa/dusch på bottenvåning: Svart kakel och klinkers på väggar och golv, inglasad duschörna samt vägghängd toalett och kommod.

Toa/dusch på ovanvåning: Svart kakel och klinkers på väggar och golv. Duschhörna med glasvägg samt toalett och kommod.

En-suite badrum: Stora svarta klinkersplattor på golvet samt grön mosaik på väggarna, inglasad duchhörna och toalett och stort handfat.
 • Kök

  Kök med matplats och köksö i köksön finns det en induktionshäll samt en inbyggd FRANKE fläkt, kombinerad kyl/frys från Husqvarna diskmaskin från ASKO och en inbyggnadsugn från Husqvarna.

 • Tvättstuga

  Rymlig tvättstuga med rejäla bänkytor. Klinkers på golvet och tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna

 • Toa/dusch på bottenvåning

  Svart kakel och klinkers på väggar och golv, inglasad duschörna samt vägghängd toalett och kommod.

 • Toa/dusch på ovanvåning

  Svart kakel och klinkers på väggar och golv. Duschhörna med glasvägg samt toalett och kommod.

 • En-suite badrum

  Stora svarta klinkersplattor på golvet samt grön mosaik på väggarna, inglasad duchhörna och toalett och stort handfat.

Obkjekttyp:

Villa

Rum:

6 R.O.K

Boarea:

260 m²

Biarea:

60 m²

Tomtarea:

1531 m²

Areauppgift enligt:​

Areauppgifter enligt säljaren

Areauppgift enligt:​

Areauppgifter enligt säljaren

Generellt om området:

Vid byns ena torg beläget intill kyrkan finns en mängd små butiker, kafeér, ett tennismuseum, restauranger och närhet till hamnen och tennisstadion där Swedish Open spelas varje år. Turneringen är bland de äldsta tennisturneringarna i världen då den etablerades som internationell turnering redan 1948 genom ett samarbete mellan Båstad Malens Tennissällskap (BMTS) och Svenska Tennisförbundet(SvTF). Sedan dess har turneringen arrangerats varje år i oavbruten följd. Framröstad av spelarna sedan 2002 på ATP-touren som den bästa
Båstad har ett varierat utbud av kultur. Filmfestival, gallerier, designgårdar och olika slags hantverk. Birgit Nilsson, som var en av 1900-talets största operasångerskor växte upp mitt på Bjäre, i byn Svenstad. Här ligger släktgården vackert inbäddad mellan kullar och betesmarker. Gården är idag ett museum, enligt Birgits önskan, där minnena från barndomen och den makalösa operakarriären finns bevarade. Märta Måås Fjetterström startade sin egen textilverkstad år 1919 på Agardhsgatan i Båstad, och är än idag en ateljé och butik för textil konst.
Hur namnet Båstad har kommit till är något som länge har diskuterats. Botzestede eller Bothstede betyder båtplats. Efterhand har stavningen ändrats. I en kunglig skrivelse år 1558 som berör anläggande av en tegelugn är stavningen Bodstede. I en skrivelse från år 1569 skriver "Lundhs Stifhts Landeborg" Baadstad. Under åren har stavningen förändrats så att det alltmer kom att likna Båstad.
Antalet invånare i Båstadkommun är cirka 15 636 personer.
Källa: Båstads kommun, bastadmalen.se

Kommunikation:

Den östra delen av kommunen genomkorsas av E6/E20. Länsväg 115 sträcker sig genom kommunen i väst-östlig riktning medan länsväg 105 sträcker sig från nordväst mot sydöst. Från norr till söder genomkorsas kommunen av Västkustbanan. Den trafikeras av Öresundstågs fjärrtåg med stopp i Båstad samt av Pågatågens regiontåg mellan Halmstad och Helsingborg med stopp både vid Båstads station och Förslövs station.

Boka Visning

Inga poster hittades.

Intresseanmälan

Hässjevägen 1

Intresseanmälan - Private Sales