Denna fantastiska villa i Båstad är en elegant arkitektritad pärla. Med sina 4 rum och cirka 134 kvm erbjuder den en känsla av lyx och elegans, präglad av noggrant utvalda material och välplanerade ytor. Den moderna designen skapar en öppen planlösning där ljuset strömmar in genom vackra fönsterpartier.

Villan, utrustad med vattenburen golvvärme och generös takhöjd, skapar en hög mysfaktor och en känsla av rymd. Belägen med naturen som granne, med Laholmsbukten, Båstad och Hallandsåsen som panorama, erbjuder den en hög livskvalitet. Trädgården nås från alla rum och kompletteras av en praktisk carport med tilliggande förråd på tomten.

Huvudentrén, skyddad under tak, leder till en generös hall med anslutning till en groventré med klädvård. Köket öppnar upp med imponerande takhöjd och en rymlig köksö med sittplatser, perfekt för socialt umgänge och matlagning med nära och kära. Det lyxiga master bedroomet har ett dressing room och ett badrum ensuite, samt en utgång till en stor altan mot nordost. I den andra änden av huset finns två ytterligare rymliga sovrum med ett gemensamt badrum. Samtliga rum har direkt utgång till trädgård eller altandäck.

Köket är utrustat med inredning från Ballingslöv i grått och köksbänkar i sten, medan badrummen har kakel på väggarna och klinker på golvet, samt badrumsinredning från Dansani. Denna villa är inte bara ett hem; den är en levande konstnärlig upplevelse som kombinerar stil, komfort och närhet till naturen på ett oöverträffat sätt.

Visa mer

Boka Visning

Vänligen kontakta oss för mer information kring detta hem.

Mäklare

Projekt / Assistent

Beskrivning

Kök: Köksstomme från Ballingslöv Kyl och frys från AEG och köksfläkt från Fjärråskupan, spis, ugn, micro samt diskmaskin från Electrolux
  • Kök

    Köksstomme från Ballingslöv Kyl och frys från AEG och köksfläkt från Fjärråskupan, spis, ugn, micro samt diskmaskin från Electrolux

Obkjekttyp:

Villa

Rum:

4 R.O.K

Boarea:

134 m²

Tomtarea:

914 m²

Areauppgift enligt:​

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Areauppgift enligt:​

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Generellt om området:

Stadskärnan ligger vid foten av Hallandsåsens sydsluttning, omgiven av en vacker natur med skogar och stränder.

Centrumet i Båstad är relativt kompakt och enkelt att utforska till fots. Här finns flera små gator med butiker, caféer, restauranger och andra serviceinrättningar. Många av byggnaderna i centrum är bevarade och har en charmig äldre arkitektur.

Ett landmärke i centrum är Båstads kyrka, som är belägen mitt i staden och är en populär plats för bröllop och andra evenemang. Andra intressanta platser att besöka inkluderar Båstads tennismuseum och Norrvikens trädgårdar, som är en vacker park och trädgård med blommor och skulpturer.

Under sommarmånaderna är Båstad centrum mycket livligt, med många turister och besökare som söker sig hit för att njuta av solen, havet och den vackra naturen. Det är också känt för att vara värdstad för den årliga Swedish Open i tennis, som lockar många besökare och proffs från hela världen.

Boka Visning

Inga poster hittades.

Intresseanmälan

Dansbanevägen 1B

Intresseanmälan - Private Sales