Vi på Ernst Mäklarvillan

Ditt förtroende är vår största tillgång och vi är stolta över alla de fastighetsdrömmar som vi tillsammans har uppfyllt genom att vara din personliga mäklare på Bjärehalvön.

OSCAR DARPÖ

Registrerad fastighetsmäklare
Tel: 0709 – 71 89 98

oscar@ernstmaklarvillan.se

ULRIKA WIDMARK
Projekt / Assistent
Tel: 0723 – 23 74 03
ulrika@ernstmaklarvillan.se
JENNY LARSSON
Inredare / Assistent
0431-760 60
info@ernstmaklarvillan.se
MAGNUS DAHLBERG
LISA LEIJON

Hitta till oss

Ernst MäklarVillan – Båstad

KÖPMANSGATAN 55

262 88 BÅSTAD

Ernst MäklarVillan – Ernst Interiör

VIKTOR EWALDS VÄG 10

262 88 ÖSTRA KARUP

Tel: 0709 – 71 89 98

oscar@ernstmaklarvillan.se

OSCAR DARPÖ

Registrerad Fastighetsmäklare

För Oscar var det inte mycket att tveka på när det var dags att välja bana i livet. Om man kan ha mäklarblod i sig så har Oscar det i överflöd. Han startade tidigt i branschen med att följa med pappa Thomas Darpö på visningar där han antingen satt i bilen och väntade eller lekte ute på tomten. När han var tillräckligt gammal hjälpte han till med diverse uppdrag och har utöver Mäklarutbildningen gått den bästa skolan – i sina föräldrars fotspår. Oscar har lärt sig om vad som är viktigt för både säljare och köpare, inte bara se till att det blir en bra affär, utan även se till att de känner sig trygga och omhändertagna genom hela processen.

 

När det blev aktuellt för Magnus Dahlberg att köpa upp det gedigna bolaget Darpö så hade vi turen att Oscar ville följa med på den nya resan. Han bidrar både med erfarenhet och kunskap samt har en personlighet som uppskattas enormt av övriga kollegor.

 

Utöver att jobba med fastigheter är det bilar som tar det mesta av hans uppmärksamhet och gärna modellen äldre. Han lyssnar mycket på musik, helst Elvis eller Motörhead och allt däremellan. Idrottsmässigt är det Rögle hockey och Hovs Gif som gäller och då historia är ett stort intresse går han gärna runt i gamla slott eller ruiner i timmar.

ULRIKA WIDMARK

Projekt / Assistent

När MäklarVillan skulle börja formas fanns det bara en självskriven person för tjänsten som Mäklarassistent / Projektledare – Ulrika.

 

Med över 20 år i branschen, främst på Bjärehalvön men även bland lyxiga villor och fastigheter på Stockholms finare adresser har hon en erfarenhet som är få förunnat. Hennes noggrannhet och omhändertagande personlighet ger både trygghet för oss som företag och till våra kunder. Att hon dessutom har erfarenhet som stylist och inom inredning gör att visningarna får bästa förutsättningarna med enkla medel.

 

När hon inte är på arbetsplatsen, (som för övrigt är ganska få stunder) är det familjen och vännerna som får hennes uppmärksamhet. Promenaderna längs havet och i skogen runt omkring vårt vackra Bjäre blir många och på hemmaplan står hon gärna i köket och testar nya recept. Hennes stora passion är alla inredningsprojekt som är ständigt pågående hemma och finns det möjlighet går resorna mer än gärna till nya platser i solen.

Tel: 0723 – 23 74 03
ulrika@ernstmaklarvillan.se
JENNY LARSSON

Inredare / Assistent

Jenny, vår stylist som skapar magi i allt hon sätter sin prägel på. Just nu kombinerar hon tjänsten som inredare hos oss med butiksjobb på Ernst Interiör, samtidigt som hon studerar till certifierad Inredare.

 

Det känns jättebra att kunna erbjuda våra kunder den professionella hjälpen Jenny kan ge och vi märker av att fler och fler kunder vill ha olika typer av styling vid försäljning. Jenny har alltid skapat rum i naturen, ända sedan hon var en liten tjej och byggde möbler av allt hon hittade i skogen.

 

Även idag är hav, skog och natur hennes största inspirationskälla – färgerna, dofterna, former, ljud och material, samt rumsligheten med olika förutsättningar och funktion. Jenny är en kreativ själ som snickrar, målar, syr och använde mormors gamla raggsockor på de tunga möblerna hemma för att kunna möblera om när andan faller på, vilket är ofta. Till vardags spenderar hon helst tiden med sin familj och dukar mer än gärna upp till fest för sina vänner.

Intresseanmälan