SÄLJ MED OSS

Personligt och tryggt hela vägen

Med 40 år av Mäklaren T Darpös erfarenhet i ryggen är just förtroende och trygghet viktigt när vi erbjuder dig en personlig och anpassad process. Vi förstår att försäljningen av din fastighet är en viktig händelse och vi arbetar nära dig för att förstå just dina specifika behov och önskemål. Vi hjälper dig med allt så att du kan känna dig avslappnad och trygg i vetskapen om att din fastighet är i goda händer.

Ernst Mäklarvilla är inte bara en mäklarfirma. Med inredning, styling, auktion, sökuppdrag, events och ett brett nätverk kan vi anpassa och skräddarsy allt efter dina behov och önskemål. Processen för att sälja en fastighet varierar som sagt, men generellt sett inkluderar den följande steg.

Introduktion och förberedelse

Vi förstår att varje fastighetsaffär är unik och det kräver en personlig och skräddarsydd strategi för att uppnå bästa möjliga resultat. Därför arbetar vi nära varje kund för att förstå och fånga upp just dina specifika behov och önskemål för att skräddarsy upplägget därefter.

Med en marknadsvärdering och professionell rådgivning bygger vi samsyn kring vad vi kan förvänta oss vid en försäljning. Genom att vara tillgängliga och lyhörda vill vi att du ska känna dig trygg och bekväm under hela processen.

Marknadsföring

Du ska känna att vi marknadsför din fastighet på bästa möjliga sätt. Vi utformar en kreativ och strategisk marknadsföringsplan där vi visar upp din fastighet på ett sätt som gör den attraktiv för potentiella köpare. Skickliga fotografer, tydliga beskrivningar, anpassad styling, kombinerat med rätt kanaler.

Möjligheterna till att skräddarsy lösningar är många. Detta är en fas som engagerar våra fastighetsmäklare. Enligt Ulrika så ”känns fastigheten som min egen för en kort stund”.

Visning

Det är nu vi får möjligheten att presentera din fastighet och verkligen visa på de unika egenskaperna som finns. Det är i det personliga mötet vi förstärker den positiva upplevelsen för besökarna.

Öppen visning, personliga visningar. Det går att anpassa visningarna efter ditt behov och önskemål för att kunna presentera fastigheten på bästa sätt.

Förhandling

Med lång erfarenhet och skicklig förhandlingsteknik ger vi professionell rådgivning. Vi arbetar för ditt bästa intresse och genom att kommunicera på ett nyanserat sätt är vår målsättning att skapa en win-win situation där både säljare och köpare är nöjda med resultatet.

Kontrakt och avslutning

Du är i trygga händer hela vägen. Vi säkerställer att allt pappersarbete är korrekt och att överlåtelsen av fastigheten sker på ett smidigt sätt. Även bouppteckningar hanteras med hjälp av jurister och flytthjälp går att lösa.

Äger du något värdefullt som du vill få värderat eller sålt? Då kan vi tack vare en nära relation med Crafoord Auktioner hjälpa dig med en värdering eller försäljning.

Möjligheterna till att skräddarsy är många. Du är alltid välkommen in på en kaffe och kaka på något av våra kontor i Båstad eller Östra Karup så kan vi berätta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig.

Använd vårt formulär så kontaktar vi dig.
Tack för ditt meddelande.

Vi önskar en fortsatt fin lördag.

Intresseanmälan