Om Ernst MäklarVillan

Ditt förtroende är vår största tillgång och vi är stolta över alla de fastighetsdrömmar som vi tillsammans har uppfyllt genom att vara din personliga mäklare på Bjärehalvön.

DIN PERSONLIGA MÄKLARE
På Bjärehalvön, där kustens skönhet möter landsbygdens charm, finns något alldeles speciellt. Det är där dina drömmar om ett nytt hem, en investering eller en förändring av livsstilen tar form. Ditt hem är mer än bara fyra väggar och ett tak. Det är en plats där minnen skapas, där familjer samlas, och där du finner trygghet och känner dig som hemma. Vi hjälper dig uppnå dina mål som du har för ditt boende. Oavsett om det handlar om ett hitta ett hem där du kan se dina barn växa upp eller en plats där du kan njuta av lugnet och skönheten på Bjärehalvön, är vi här för att göra dina drömmar till verkligen.

 

FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR
Vi hjälper dig förverkliga dina drömmar om det perfekta hemmet. Vi förstår att varje kund har unika önskemål och förväntningar. Genom att lyssna med hjärtat och förstå dina drömmar, kan vi hjälpa dig hitta det idealiska boendet på Bjärehalvön som passar dig och din livsstil.

 

UPPTÄCK BJÄREHALVÖN MED OSS
Bjärehalvön är en plats av naturlig skönhet och kulturell rikedom. Vi älskar vår region och är stolta över att vara endel av dess gemenskap. Låt oss guida dig genom de dolda pärlorna och möjligheterna som Bjärehalvön har att erbjuda. Vi är dedikerade att göra din resa smidig och håller din hand genom hela processen. Oavsett om du är förstagångsköpare, erfaren fastighetsinvesterare eller någon som bara funderar på att sälja sitt hem, så finns vi här för dig. Vi ser fram emot att få lära känna dig och arbeta tillsammans för att uppnå dina mål

OSCAR DARPÖ

Registrerad Fastighetsmäklare

Tel: 0709 – 71 89 98

oscar@ernstmaklarvillan.se

ULRIKA WIDMARK

Projekt / Assistent

Tel: 0723 – 23 74 03
ulrika@ernstmaklarvillan.se

JENNY LARSSON

Inredare / Assistent

Tel: 0431-760 60

info@ernsttextil.se

Intresseanmälan