Såld

Bokesliden 85, Förslöv

Boarea / Biarea / Tomtarea
140 / 89 / 1 004 m²
Rum
5 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1934

Charmig villa med en härligt lummig trädgård

Denna villa är en pärla omgiven av både skog och öppna landskap. Här kan du njuta av en vacker trädgård om 1004 kvm, fylld med fruktträd och bärbuskar. Huset är välskött och har en otrolig charm med många bevarade originaldetaljer från 1934, såsom vackra spegeldörrar, golvsocklar, karmar och kopplade fönster.

På entréplanet finns härliga sällskapsytor med större fönsterpartier som släpper in mycket ljus och ger ett luftigt intryck. Köket med tillhörande matplats är husets nav där familj och vänner gärna samlas för gemenskap och matlagning. Från vardagsrummet når du en stor trädäck som är perfekt för mysiga sommarkvällar.

Källaren är inredd och har två sovrum, pentry och eget badrum som passar utmärkt för övernattande gäster. En vacker trappa leder upp till övervåningen, där du hittar tre sovrum. Det större masterbedroomet har även en egen balkong med en fantastisk utsikt.

Utomhus finns flera uteplatser i trädgården där du kan njuta av naturen och rofyllda stunder. Nu finns möjlighet att förvärva detta sockersöta familjehem – varmt välkommen på visning!

Visa hela beskrivningenBilder

Oscar Darpö

Registrerad Fastighetsmäklare

Ulrika Widmark

Projekt / Assisterande
Visa extra kontaktperson
Visa alla 42 bilder

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Intresseanmälan

Bokesliden 85