Nu finns möjligheten att skapa sin egen bodröm i underbara Båstad.

Möjlighet att förverkliga ditt drömboende om 150 kvm endast ett par minuter från Båstad centrum. Tomten om 903 kvm ligger i ett lugnt och trivsamt kvarter med vacker miljö och promenadavstånd till butiker, strand och salta bad. Detaljplanen erbjuder 1-planshus alt. ett suterränghus i 2-plan samt ett garage / carport om 30 kvm.

För förslag på byggnation finns Fasadritningar och planlösning under fliken dokument

Visa mer

Visning

Vänligen kontakta oss för mer information kring detta hem.

Mäklare

Projekt / Assistent

  • Fastighetskarta
    Fastighetskarta

Obkjekttyp:

Tomt

Utgångspris:

2 500 000 kr

Tomtarea:

903 m²

Areauppgift enligt:​

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Areauppgift enligt:​

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Generellt om området:

Stadskärnan ligger vid foten av Hallandsåsens sydsluttning, omgiven av en vacker natur med skogar och stränder.

Centrumet i Båstad är relativt kompakt och enkelt att utforska till fots. Här finns flera små gator med butiker, caféer, restauranger och andra serviceinrättningar. Många av byggnaderna i centrum är bevarade och har en charmig äldre arkitektur.

Ett landmärke i centrum är Båstads kyrka, som är belägen mitt i staden och är en populär plats för bröllop och andra evenemang. Andra intressanta platser att besöka inkluderar Båstads tennismuseum och Norrvikens trädgårdar, som är en vacker park och trädgård med blommor och skulpturer.

Under sommarmånaderna är Båstad centrum mycket livligt, med många turister och besökare som söker sig hit för att njuta av solen, havet och den vackra naturen. Det är också känt för att vara värdstad för den årliga Swedish Open i tennis, som lockar många besökare och proffs från hela världen.

Intresseanmälan

Dansbanevägen 1A

Intresseanmälan - Private Sales