Såld

Norra vägen 26, Hemmeslövsstrand

Boarea / Biarea / Tomtarea
63 / 8 / 800 m²
Rum
4 R.O.K. varav 2 sovrum
Typ
Fritidshus
Upplåtelseform
Arrende
Byggår
1961

Ljuvlig sommarstuga med gästhus och närhet till milslånga stränder med salta havsbad

Välkommen till denna idylliska arrendestuga i Hemmeslöv, ett boende som erbjuder en perfekt flykt från stadens brus och en chans att njuta av lugnet i en härlig miljö.

Denna charmiga stuga om 63 kvm har också en gäststuga, vilket gör den till det ideala valet för dem som uppskattar extra utrymme för familj och gäster eller som söker ett separat arbetsrum / hobbyrum.

Stugan är varsamt renoverad år 2019 och framhäver en kombination av traditionell charm och moderna bekvämligheter. Det lilla, men effektivt planerade köket är komplett med matplats, där du kan tillreda och avnjuta måltider med utsikt över den omgivande grönskan. Här finns också två större mysiga sovrum med privat utrymme för vila och återhämtning.

Det inbjudande sällskapsrummet fungerar som husets hjärta, med gott om plats för avkoppling och umgänge. Härifrån leder en dörr ut till ett ljust och välkomnande uterum som blir som ett extra vardagsrum där man kan njuta under de flesta av årets månader av den insynsskyddade natursköna omgivningarna på första parkett.

Stugan står på en lättskött arrendetomt med en trädgård som omfattas av en gräsmatta som bjuder in till lek och trädgårdsaktiviteter. Här finns gäststugan som lämpar sig ypperligt för övernattande gäster eller som en tyst reträtt för arbete eller kanske ett hobbyprojekt.

Detta hem ligger endast en kort promenad från Hemmeslövs milslånga stränder och bara ett par minuter från Båstads pulserande centrum, vilket erbjuder enkel tillgång till såväl natur som uteliv. Här får finns det bästa av två världar - den lugna, lantliga idyllen kombinerat med närheten till Båstad med sina mysiga caféer, restauranger och den livliga sommaratmosfären.

Möjlighet att förvärva denna söta stuga som kan bli er egen lugna oas, där ni kan skapa oförglömliga minnen på underbara Bjäre!

Visa hela beskrivningenBilder

Oscar Darpö

Registrerad Fastighetsmäklare

Ulrika Widmark

Projekt / Assisterande
Visa extra kontaktperson
Visa alla 27 bilder

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Intresseanmälan

Norra vägen 26