Såld

Rollstorp 193,

Boarea / Tomtarea
47 / 5 564 m²
Rum
2 R.O.K. varav 1 sovrum
Typ
Fritidshus
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1975

En stuga byggd av kärlek i trolsk skog

Stugan är belägen i den mjukt böljande bokskogen på Hallandsåsen och är uppförd med snickarglädje och kärlek med inspiration från Dalarna.

Historien om fastigheten är från tidigt 1800 tal, man monterade ner ett stall som stod i Malungs centrum, hämtade panel från Fiskarheden, transporterade allt till Rollstorp och monterade ihop 50 kvm av materialet till denna underbara lilla stuga.

Färden till stugan är en resa genom en magisk skogsmiljö. Du svänger av från den gamla landsvägen och följer en slingrande väg genom löv- och granskog, där kor och får betar i det gröna. Små bäckar och stenmurar förstärker den lantliga känslan. När du når Rollstorp leder en liten grusväg dig fram till stugan som smälter in i omgivningen. Endast vinden som susar genom träden och fåglarnas kvitter bryter tystnaden. Det är en plats där själen finner ro.

Köket är fullt utrustat och det leder till ett större sällskapsrum, med en öppen spis som ger ytterligare mysfaktor. Malens snickerier har specialdesignat ett vackert bord, en bäddsoffa och en bänk där nära och kära kan samlas. Här finns även en handtillverkat skåp i trä för förvaring. Den skräddarsydda inredningen ingår i försäljningen. Generöst sällskapsrum och ett stort kök ger också tillfälle till att bjuda till samvaro när man så önskar.

Det separata sovrummet har gott om garderobsutrymme och ett renoverat duschrum med handfat och wc. Det finns moderna bekvämligheter som fiberanslutning, ny luft/luft-uppvärmning samt vatten/avlopp installerat för ca fem år sedan.

På tomten finns även en charmig röd sovstuga om ca 20 kvm med vita knutar som idag rymmer en dubbelsäng samt en bäddsoffa. Här finns också en kamin som ger extra skön värme.

En vedbod med förråd är också en del av den vackra tomten som är 5564 kvadratmeter stor, det ger utrymme att förverkliga dina egna drömmar!

Hjärtligt välkomna på visning den 11 november, det bjuds på mandelskorpor och varm choklad! Vänligen anmäl dig på vår hemsida. Om ni önskar komma på visning en annan dag, kontakta oss så ordnar vi det med glädje.

Visa hela beskrivningenBilder

Oscar Darpö

Registrerad Fastighetsmäklare

Ulrika Widmark

Projekt / Assisterande
Visa extra kontaktperson
Visa alla 38 bilder

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Intresseanmälan

Rollstorp 193