Såld

Stormvägen 14, Hemmeslövsstrand

Boarea / Tomtarea
185 / 1 006 m²
Rum
4 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2002

BÅSTAD - Hemmeslövsstrand

Elegant och stilfull villa i vackert holländskt tegel, inramad av grönska i en väl skyddad trädgård med havsnära läge. Huset har generösa sällskapsytor som karakteriseras av ljus och rymd med takhöjd till nock. Sällskapsrummet, det vackra köket med praktisk köksö och matrummet ligger i öppen planlösning. Här kommer man direkt ut till uterummet och trädäcket. Uterummet har vackert mönstrat stengolv och öppningsbara sidor. Trädäcket här har inbyggda spotlights, mycket snygg ljuseffekt! Från flera rum har man utgång till trädäcken som finns på båda sidor om huset. Det inbjudande sällskapsrummet har ett fantastiskt vackert fönsterparti från golv till tak vilket ger karaktär åt rummet och huset. Här finns även en öppen spis med fläkt. Via fina dubbeldörrar kommer man in i ett spaciöst master bedroom med badrum en suite, även här finns vackra fönsterpartier. Här, liksom i övriga huset, finns spotlights i taket. Ytterligare 2 bra sovrum finns samt tvättstuga och toa/dusch. Den klinkerbelagda hallen har gott om förvaring med hel garderobsvägg med skjutdörrar och en klädkammare.

Golvvärme i hela huset. Ljusa parkettgolv i lönn finns genomgående i alla rum.

Sammantaget ett stilrent hus med fina proportioner, öppna ytor, gedigna material, vackra fönster och en känsla av exklusivitet.

Huset ligger på nedersidan av Kustvägen och till Hemmeslövs härliga sandstrand är det bara en kort promenad. En fin cykelväg löper längs vattnet och man når enkelt Båstads centrala delar liksom hela Laholmsbukten med dess milslånga sandstrand. Båstads nya station finns också en cykeltur bort.

Visa hela beskrivningenBilder

Oscar Darpö

Registrerad Fastighetsmäklare
Visa alla 34 bilder

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Intresseanmälan

Stormvägen 14