Såld

Svenstadsvägen 355, BJÄREHALVÖN – Hov

Boarea / Biarea / Tomtarea
120 / 40 / 1 024 m²
Rum
4 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1982

Smakfullt renoverad enplansvilla mellan Båstad och Torekov

I den lilla byn Hov, mellan Båstad och Torekov, ligger den här smakfullt renoverade enplansvillan. Här är allt tiptop från golv till tak och perfekt planerat in i minsta detalj.

Huvudentrén är via förstukvisten och den snygga ytterdörren tar oss in i hallen som är klinkerbelagd. Gästtoaletten har samma fina klinker som hallen. I sällskapsrummet ligger snyggt ekgolv liksom i kök och sovrum. Sällskapsrummet har utgång till ett stort trädäck i söder. Vardagsrummet övergår i kök och däremellan finns en värmande kamin. Härifrån kommer man ut till grovingången med tvättstuga och vidare till garaget och förrådet.

I andra änden av huset ligger de tre sovrummen varav det ena har utgång till trädäcket och till detta rum hör även en walk-in-closet med skjutdörr. Badrummet är läckert med kakel och klinker och snygg inredning. Här liksom i hallen och köket är det golvvärme.

Trädgården på baksidan av huset vetter mot en hage och avgränsas med en fin stengärdsgård. Här är omgivningarna lantligt rofyllda.

Visa hela beskrivningenBilder

Oscar Darpö

Registrerad Fastighetsmäklare
Visa alla 30 bilder

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Intresseanmälan

Svenstadsvägen 355